Specialtransporter

Specialtransporter är en transport av gods eller utrustning som kräver speciella tillstånd, utrustning eller tekniker på grund av sin storlek, vikt eller form.

Vi på vårt åkeri har lång erfarenhet av att hantera specialtransporter av varierande storlek och typ. Vi är specialiserade på att erbjuda skräddarsydda transportlösningar som passar just dina unika behov, oavsett om du behöver transportera känsliga produkter, tunga maskiner eller stora mängder gods.

Vår affärsidé bygger på direkta kunduppdrag och vi arbetar hårt för att uppnå snabba och rationella fraktåtaganden. Vi förstår vikten av att upprätthålla högsta kvalitet och pålitlighet vid varje transport, oavsett hur komplicerad den kan vara.
Vi har en bred erfarenhet av specialtransporter över hela Europa och har en omfattande kunskap om landsspecifika körregler och förtullning, vilket gör att vi kan garantera snabba leveranstider och en smidig transportprocess.

Våra specialtransporter kan omfatta allt från minsta lilla paket till bredlast på 25 ton med följebil, och vi erbjuder alltid högsta möjliga standard för säkerhet och trygghet under hela transportprocessen.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med dina specialtransportbehov och skräddarsy en lösning som passar just dina behov. Vi är engagerade i att erbjuda högsta kvalitet och pålitlighet vid varje transportuppdrag och ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa specialtransport.

Vi har lång erfarenhet av skräddarsydda transportlösningar

Med över 30 års erfarenhet är vi trygga i att vi kan skapa en bra lösning för dig.

  • Skräddarsydda transportlösningar för att passa dina unika behov.
  • Lång erfarenhet av specialtransporter av varierande storlek och typ.
  • Snabba och rationella fraktåtaganden.
  • Omfattande kunskap om landsspecifika körregler och förtullning för att garantera snabba leveranstider och en smidig transportprocess.
  • Högsta möjliga standard för säkerhet och trygghet under hela transportprocessen.
  • Engagerade i att erbjuda högsta kvalitet och pålitlighet vid varje transportuppdrag.
  • Bred erfarenhet av specialtransporter över hela Europa.
Skicka en förfrågan till oss
Brådskar det?
Ring oss på +46 550 828 50