Specialtransporter

Lång erfarenhet av specialanpassade transporter

Specialtransporter är en transport av gods eller utrustning som kräver speciella tillstånd, utrustning eller tekniker på grund av sin storlek, vikt eller form. På vårt åkeri har vi lång erfarenhet av att hantera specialtransporter av varierande storlek och typ. Därför kan vi anpassa transporter efter dina unika behov, oavsett om du behöver transportera känsliga produkter, tunga maskiner eller stora mängder gods.

Vi är specialiserade på att erbjuda skräddarsydda transportlösningar som passar just dina unika behov.

Vår affärsidé bygger på direkta kunduppdrag och vi arbetar hårt för att uppnå snabba och rationella fraktåtaganden. Vi förstår vikten av att upprätthålla högsta kvalitet och pålitlighet vid varje transport, oavsett hur komplicerad den kan vara.

Vi har en bred erfarenhet av specialtransporter över hela Europa och har en omfattande kunskap om landsspecifika körregler och förtullning, vilket gör att vi kan garantera snabba leveranstider och en smidig transportprocess.

Våra specialtransporter kan omfatta allt från minsta lilla paket till bredlast på 25 ton med följebil, och vi erbjuder alltid högsta möjliga standard för säkerhet och trygghet under hela transportprocessen.

ExpressFrakt i Kristinehamn AB

Vi erbjuder hjälp med transport och flytt i Kristinehamn, Karlskoga, Filipstad, Degerfors med omnejd. Dessutom erbjuder vi möjligheten att hyra förråd och magasinering i Kristinehamn.

Lagmansgatan 1c,
681 34 Kristinehamn
0550 828 50
info@expressfrakt.com

Letar du efter en expert på frakt?